Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Συναυλία με τον Πλέσσα


Χτες είχα πρόβα με την ορχήστρα από τις 6 μέχρι τις 10... 5 ώρες. Ήταν η τελική πρόβα, καθώς σήμερα και αύριο θα έχουμε συναυλία. Θα παίξουμε με τον Πλέσσα τραγούδια του. Ο Πλέσσας είναι ένας πολύ σημαντικός συνθέτης. Έγραψε τραγούδια για τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο και λαϊκά. Η μουσική του είναι υπέροχη!
Θα διευθύνει ένα τραγούδι ώς μαέστρος και στα υπόλοιπα θα παίζει πιάνο. Χτές στην πρόβα είχε έναν καταπληκτικό τρόπο να μας μεταδίδει το συναίσθημα στο ''ορατότις μηδέν'', αυτό που διηύθυνε. Μας είπε μάλιστα και σε ορισμένα τραγούδια το στόρι τους, πράγμα που μας βοήθησε να τα εκφράσουμε καλύτερα.
Θα συμμετάσχουν και τρείς τραγουδιστές δύο άντρες και μία γυναίκα. Έχουν υπέροχη φωνή! Αυτοί είναι τραγουδιστές! Όχι κάτι άλλοι παπάρες που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε ό,τι να ναι τραγούδια μόνο και μόνο για να γίνουν διάσημοι και να βγάλουν λεφτά.
Το εισιτήριο ήταν 20 ευρώ και 15 το μαθητικό/φοιτητικό, αλλά τώρα το έβαλαν να ισχύει για δύο άτομα. Πόλλοί έλεγαν οτι δεν θα 'ρθει κανείς και τέτοια. Εγώ πάντως πιστεύω πως θα έρθει πολύς κόσμος ν' ακούσει αυτόν τον σπουδαίο συνθέτη. Αξίζει πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου